Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/1/0/torkamaan.com/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 460 Bolagsjuridisk rådgivning
  • Juridik som förebygger problem och ökar er lönsamhet

Affärsjuridisk rådgivning


Torkamaan förebygger juridiska tvister och får ditt företags verksamhet att flyta smidigt. Vi anpassar oss efter dina behov, så att små såväl som stora företag kan anlita oss, och vi kommunicerar på ett sätt som är lätt att förstå.

Varför en bolagsjurist?

Lite förenklat kan man säga att en bolagsjurist förebygger tvister, till exempel genom avtal, medan en advokat rycker in med specialistkunskaper inom att visst område om tvister redan har uppstått, till exempel genom att processa i domstol. En bolagsjurist har företagets affärer i fokus och fungerar som ett stöd för alla funktioner inom företaget för att företagets löpande verksamhet ska flyta på smidigt. En bolagsjurist har en mer generell roll än en advokat och kommunicerar på ett sätt så att alla förstår och att det som sägs kan enkelt omsättas i praktiken.

Varför Torkamaan?

Torkamaan har gedigen erfarenhet av bolagsjuridiska frågor från många olika branscher och har jobbat med kunder som Apoteket, Svensk kärnbränsle hantering AB och Bombardier. Vi anpassar oss efter era behov så att ni får den mängd hjälp juridisk hjälp ni behöver. Det kan vara ett visst antal timmar i månaden, under en viss period eller liknande. Våra kunder har olika storlek, finns i olika branscher och har olika behov – men har den gemensamma nämnaren att de är nöjda.

Läs vår artikel i Enterprize Magazine om "Att hyra en bolagsjurist skapar mervärde"

Fast lösning

Har ni löpande behov av en bolagsjurist? Vi kan erbjuda en flexibel lösning. Exempelvis ett visst antal timmar per dag, vecka eller månad för hantering av löpande juridiska frågor.

Interimslösning

Behöver ni förstärkning under en viss period? Vi kan med kort framförhållning erbjuda en kompetent och erfaren bolagsjurist.